KV Horti
Een betere basis voor morgen!

Organisatieadvies Tuinbouw

Kent u dat gevoel van ‘nergens aan toe komen’, van ‘het glipt mij uit de vingers’ of ‘ik zou hier wel eens veel aandacht aan willen geven’? Veel ondernemers en managers op grotere en/of snel groeiende tuinbouwondernemingen komen niet toe aan het geven van speciale aandacht op werkgebieden waar ze in het verleden juist hun energie uit haalden. De organisatie is gegroeid, het aantal activiteiten is vermeerderd, de omzetten gaan prima, maar de organisatie draait in de kern nog steeds op hetzelfde aantal mensen.

Dan is het zeker tijd om een specialist te zoeken die, met kennis van uw sector en de processen binnen uw tuinbouwonderneming, uw organisatie eens vanuit meerdere hoeken tegen het licht houdt.

Waar zitten de mogelijkheden in uw organisatie? Waar loopt het, ongemerkt en onbewust, wat minder soepel? Staat de kwaliteit van de producten nog steeds op goed niveau? Hebben de medewerkers het nog steeds wel naar hun zin?

Vaak sluipt de balans tussen de benodigde capaciteiten en kwaliteiten enerzijds en de beschikbare middelen anderzijds langzaam uit uw organisatie weg. Pas na veel piepen, kraken en hier en daar een flinke scheur in uw organisatie of in uw medewerkers, merkt u de onbalans op. Dat remt de omzetontwikkeling en verhoogt op termijn de kosten ontegenzeggelijk! Dat wilt u niet!

Om deze onbalans te voorkomen is het van groot belang om een extern specialist naar uw organisatie te laten kijken. De specialist van KV Horti ontzorgt u en uw organisatie hierbij. Is er scholing en opleiding gewenst om uw organisatie sterker te maken? Kan er afscheid genomen worden van minder gewenste bedrijfsonderdelen, uitbreiding van sterke takken van het bedrijf of moeten er nieuwe talenten met specifieke kwaliteiten binnen de poort worden gehaald?

Het fundament van uw bedrijf wordt sterker, uw management wordt zich meer bewust van mogelijke knelpunten en met een beter oog op kansen en toekomstmogelijkheden in de groenten- bloemen- en plantensector.

Neem contact op en ervaar wat KV Horti voor uw organisatie kan betekenen!

Opbellen
E-mail