KV Horti
Een betere basis voor morgen!

KV Horti richt zich binnen het werkgebied Organisatieadvies Tuinbouw op het  behalen van  realistische verwachtingen en doelstellingen  voor uw onderneming ten opzichte van de organisatie die daar voor nodig is en met de middelen die er voor handen zijn.  

Bij het proces van Opvolging richt KV Horti zich met name op de voorbereiding. Is een ondernemer, samen met zijn opvolger en de organisatie, klaar voor de volgende stap? 

Binnen de boeiende processen van bedrijfsOvername richt KV Horti zich op de overnemer. De overnemer heeft de toekomst en bepaald in belangrijke mate het succes voor de overdrager. Be prepared! 

KV Horti richt zich niet uitsluitend op de Hortibusiness! Met het onderdeel Strategische Organisatieontwikkeling (KV StratO) is KV Horti ook beschikbaar voor projecten en werkzaamheden buiten de Hortibusiness. 

Met een goed georganiseerd Interim management kan een onderneming door een periode wordt geleid waarin tijdelijk behoefte is aan besluitvormers of leiders binnen de organisatie. KV Horti levert dit via StratO. 

Voor aansturing of uitvoering van Projecten in de voedingstuinbouw en sierteelt kan StratO van KV Horti u tot een behoorlijk stuk ontzorgen. 


Opbellen
E-mail