KV Horti
Een betere basis voor morgen!

Over KV Horti

KV Horti is een initiatief van Koen van der Voort, een persoon met een gedegen opleiding aan de Wageningen University of Research (WUR) gevolgd door meer dan 20 jaar ervaring in diverse takken van sport binnen voedsel- en sierteeltbedrijven.

In de loop van de jaren heeft Koen meerdere ervaringen opgedaan binnen bedrijven die te maken kregen met snelle groei door overname, intensieve samenwerkingen en schaalvergrotingen, projecten en uitbereidingen van activiteiten in binnen- en buitenland. Hiermee bouwde Koen in de loop van de jaren een degelijk en  betrouwbaar stuk expertise op. Dat deze processen niet altijd ‘als vanzelf’ lopen, heeft Koen daarbij ook ervaren, zodat er in delen van zijn carrière een snelle leercurve te ontdekken was.

Daarnaast is Koen een geregistreerde adviseur bedrijfsopvolging, gericht op fiscaal en juridische vraagstukken (RAB FJ). Deze opleiding van hogeschool AVANS+ is zeer goed aangeschreven en bekend bij vele organisaties die zich met bedrijfsovername en -opvolging bezig houden.

KV Horti is opgericht om ondernemers en hun organisaties in de voedsel- en sierteeltketen, land- en tuinbouw, regie te laten voeren in bovenstaande processen. Stap voor stap de processen door te lopen. Bewustwording, voorbereiding, uitvoering en nazorg, al deze processen krijgen uitgebreid aandacht.

Strategisch ondernemen in deze veranderende en uitdagende ondernemerswereld is van groot belang voor de hedendaagse ondernemers en aansturende managementlagen. Met KV StratO is daar een partner in te vinden. Hoe worden de duurzaamheidsprojecten ingevuld? Hoe maakt uw organisatie de slag van een lineaire naar een circulaire organisatie? Of heeft u tijdelijk een uitdaging in uw management of binnen uw projecten? KV StratO richt zich op continuering en uitbreiding van uw activiteiten. 

KV Horti doet dit niet alleen! Door samenwerkingen met arbeidsorganisatiespecialisten, fiscalisten, juristen en financieringsspecialisten kan er op het juiste moment een juiste afslag worden genomen in de bedrijfsontwikkelingen.

Wilt u klaar zijn voor de toekomst? Zoek contact met KV Horti. 


Opbellen
E-mail