KV Horti
Een betere basis voor morgen!

Welkom bij KV Horti  

 U heeft ons gevonden!  

Nu wilt u wellicht weten op wat voor manier KV Horti voor u van toegevoegde waarde kan zijn…  

KV Horti biedt diensten die van groot belang zijn om uw bedrijfs- en organisatieprocessen te laten excelleren. Processen die belangrijk zijn voor de continue ontwikkeling van uw bedrijf. Processen waar u, als toegewijd ondernemer of manager, niet altijd de tijd of expertise voor heeft.  

KV Horti is met name gespecialiseerd in de tuinbouwsectoren. Bedrijven die zich bezig houden met de aanlevering, ontwikkeling, productie of verwerking van groenten, bloemen, planten en alle producten die daar tegen aan schurken. Daar kan KV Horti meerwaarde bieden aan uw bedrijfsorganisatie.  

KV Horti helpt u de regie in handen te houden bij de doorontwikkeling van uw organisatie en/of bij ingrijpende bedrijfswijzigingen die U aan ziet komen, zoals generatiewisseling of schaalvergroting in oppervlakte of aantal vestigingen, maar waar u niet de gelegenheid voor heeft om zich in te verdiepen. 

Kortom: KV Horti maakt uw bedrijf beter voorbereid!  

Naast deze diensten ontwikkelt KV Horti zich ook op het gebied van strategisch ondernemen. Met KV StratO richten wij ons op interim- en projectmanagement om uw bedrijfs- of projectorganisatie in te richten en/of in te vullen. Ook voor aanverwante bedrijfssectoren en sector brede organisaties!

Check onder ‘Diensten’ op welk gebied u ontzorgd kunt worden! 

 

Opbellen
E-mail